صفحات جامعه دانش آموختگان دانشگاه هرمزگان

راهنمایی ثبت نام

اطلاعات هويتي تمامي دانش آموختگان از سال 1371 تا فروردین 97 در سامانه جامعه دانش آموختگان موجود است. براي تمامي دانش آموختگان كه نام ايشان در " سامانه جامع اطلاعات دانش اموختگان " موجود می باشد يك صفحه اختصاصي (web page) تعبيه شده كه امكان ارايه آدرس و مشخصات آن به ديگران وجود دارد. برای وارد شدن به صفحه شخصی خود از قسمت "اطلاعات دانش آموختگان" نام و نام خوانوادگی خود را جستجو و سامانه اسم شما را پیدا خواهد کرد. جهت تكميل پروفايل خود مي توانید پس از ورود به سايت از قسمت " ورود به سیستم" یا "تکمیل اطلاعات" وارد سامانه شده و از کد ملی به عنوان نام کاربری و از شماره شناسنامه به عنوان رمز اوليه ورود استفاده کنید. برخی از دانش آموختگان بدلیل در دسترس نبودن اطلاعات کد ملی یا شماره شناسنامه در هنگام ثبت اولیه اطلاعات، میتوانند با شماره دانشجوئی خود وارد سیستم شوند.

اطلاعات شخصی مهمترین قسمت این پروفایل است که بعضی از آنها باید حتما پر شود (وارد کردن آن الزامی است)، تا اطلاعاتتان ثبت گردد. اطلاعات سوابق شغلی، آموزشی و پژوهشی نیز از دیگر قسمتهای پروفایل شخصی است که دانش آموختگان می توانند پرکنند. یکی از امکانات سایت این است که برای هر اطلاعات سطح دسترسی تعریف شده است که کاربر هر کدام را خواست می تواند در معرض مشاهده دیگران قرار دهد.

اطلاعات سوابق شغلی نیز برای دانش آموختگانی که خصوصا در جستجوی شغل هستند، حتما باید پر شود. از همان قسمت نیز می توانند درخواست کار دهند. این درخواست در قسمت کاریابی سامانه نمایش داده خواهد شد و شرکتها و افرادی که به دنبال نیروهای متخصص هستند، میتوانند با این افراد ارتباط بگیرند.

در صورت بروز هرگونه مشکل میتوانند با شماره تلفن 33711055- 076 دفتر مدیریت کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه هرمزگان تماس حاصل فرمایند.

&:nbsp:

ارسال پیام