صفحات جامعه دانش آموختگان دانشگاه هرمزگان

خوش آمد گویی

با سلام

پیوستن دانش آموختگان دانشگاه هرمزگان را به این سامانه خوش آمد می گویم.

مطمئنا، بدون حضور حداکثری دانش آموختگان دانشگاه در ساختار جامعه، علاوه بر اینکه جامعه و دانشگاه از بخش عظیمی از تواناییهای بالقوه خود بی نصیب می مانند، از وجود و حضور سرمايه هاي توانمند و تاثیرگذار خود در عرصه های مختلف علمی، اجتماعی، اقتصادی و موارد مشابه ديگر نیز بی اطلاع خواهند ماند. بنابراین برای بهره مندی از این پتانسیل عظیم و بی بدیل نیروی انسانی و ارائه خدمات متقابل جامعه و دانش آموختگان، "بانک جامع اطلاعات دانش آموختگان دانشگاه" توسط مدیریت کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه هرمزگان تشکیل شده است. هدف از تشکیل سامانه دانش آموختگان علاوه بر ایجاد بستر مناسب جهت برقراری ارتباط متقابل و پایدار جامعه و دانشگاه با دانش آموختگان، زيرساخت لازم و امكان ارتباط دانش آموختگان با یکدیگر را نیز فراهم می کند. در این سامانه اطلاعات کلیه دانش آموختگان دانشگاه هرمزگان ثبت گردیده است. دانش آموختگان گرامی می توانند با وارد شدن به صفحه شخصی خود اطلاعات خود را تکمیل نمایند. از دیگر امکانات این سامانه، موضوع کاریابی و رصد شغلی دانش آموختگان است. امیدوارم این سامانه بستری مناسب جهت ارتباط دانش آموختگان با یکدیگر و با دانشگاه و همچنین تشکیل انجمن دانش آموختگان دانشگاه هرمزگان گردد.

با درود فراوان

دکتر طالب زارعی